Blogomanija

08 - 12. jun 2016. | Habakuk, Maribor

Smeštaj

Hotel Habakuk Slovenija

SPECIJALNA PONUDA: 4 polupansiona na Blogomaniji za samo 75€ !!!

Specijalno za ovu priliku, omogućene su nam povlašćene cene smeštaja u hotelima koji se nalaze na vrhu Pohorja – Bellevue i Bolfenk. Za sva četiri dana snižena cena je SAMO 75€. Za informacije i rezervacije, obratite se na booking@termemb.si. Ako imate pitanja, obratite se nama, na info@blogomanija.net ili nas pozovite na +381 64 140 00 16

 

Mariborsko Pohorje, čiji je najviši vrh 1347 m/nv, najveći je ski centar u Sloveniji. Pohorje vam nudi, pored 40 kilometara ski staze, mnoge staze za šetanje i rekreaciju, vožnju bicikla, jahanje konja ili nordijsko skijanje. Zlatna lisica je dijamant Mariborskog Pohorja jer je najduža osvetljena ski staza u Evropi.

Rekreaciju možete pronaći i u termalnim bazenima, diskotekama, bioskopima i kafićima, koje vam Pohorje nudi.

Kako izgleda Mariborsko Pohorje i smeštaj, pogledajte u galeriji:

Invalid Displayed Gallery

Hotel Habakuk se nalazi u podnožju skijališta, samo 100 m od Gondole, koja će raditi non-stop za vreme Blogomanije (da se ne brinete dok ste na žurci), a 10 minuta prevozom je hotel udaljen od Maribora. U ovom luksuznom hotelu, pored sjajne atmosfere koju pruža, prostire se i neverovatan pogled na pohorske šume koje se stapaju sa svetlima grada.

Habakuk, pored wellnessa koji vam pruža neograničeno korišćenje bazena sa termalnom vodom i saune, nudi vam i Wi-Fi internet po sobama i hotelu, slobodan ulaz u fitnes, takođe slobodan ulaz u Casino Mond gde imate i organizovan transfer. Hotel vam nudi i upotrebu bademantila i papuča, doručak i večeru (polupansion) – samoposluživanje sa izborom više jela.

Između ostalog, Habakuk ima: bar, skvoš, zatvoreni bazen, spoljašnji bazen, saune, finska sauna, masaže, tursko kupatilo, frizerski salon, parking mesta i skijašnicu.

Predstavljamo vam hotel Habakuk:

Nedaleko od hotela Habakuk nalazi se hotel Arena koja ima 3 i 4 zvezdice. Nalazi se u neposrednoj blizini najdužeg osvetljenog skijališta u Evropi. Idealan je za porodicu, poslovne goste i sportiste. Arena nudi 39 soba sa 4 zvezdice i 20 soba sa 3 zvezdice. Većina soba ima fantastičan pogled na Sniježni stadion, odnosno na Maribor. Sobe su izuzetno dobro opremljene LSD televizorima, telefonima, mini barovima u kojima je piće i grickalice, sef, klimu i internet priključak.

Rekreaciju možete pronaći u wellness centru sa dva bazena, saunama, odmaralištem i savremenim fitnes centrom. Kulinarske užitke možete isprobati u velikom restoranu La carte, Zimskom vrtu i loby baru.

Predstavljamo vam hotel Arena:

Kod gornje stanice gondole (1.050m), na platou Mariborskog Pohorja, nalazi se renovinarni objekat iz 2006. Hotel sa četiri zvezdice, Bellevue. Pored wellnessa, hotel nudi impresivan spa centar, nekoliko barova i restorana, u kojima poslužuju internacionalna jela i lokalna, uz lokalna vina. Rekreaciju možete pronaći u jahanju, koje vam hotel nudi, brdskom biciklizmu, i nordijskom hodanju. Takođe se možete opustiti u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Tu su fitnes, bazeni i wellness centri.

Svi apartmani su opremljeni televizorom, kablovskom, internetom, mini barovima i kuhinjom. Doručak i večera se mogu naručivati iz sobe, ili u restoranu gde se nalazi švedski sto. Kuhinja vam nudi i jelovnik za poseban progrma ishrane.

Pohorje gondole

U naselju, na vrhu Mariborskog Pohorja, u blizini gornje stanice gondole, nalaze se Hoteli i Apartmani Bolfenk. Apartmani su deo hotelskog apartmanskog naselja koji uključuje dva hotela i pet apartmanskih kuća koje su izgrađene od drveta i kamena, a koje su opremljene brižno odabranim enterijerom. U naselju možete pronaći prodavnice i dućane. Idealan način za rekreaciju, koju hotel pruža, jeste letnje sankanje, gorski wellness, iznajmljivanje brdskih bicikla, down hill staza i, centar prirodne i kulturne baštine Bolfenk. Hotel vam takođe nudi tursku, finsku i biljnu saunu, bazene, whirlpool i ledenu jamu. Hotel ima sjajan pogled na Pohorske šume, a domaće životinje su dozvoljene u istom.

Maribor

U blizini naselja Bolfenk, nalazi se i mali Hotel Videc. Hotel ima 28 soba koje poseduju televizor, internet i balkon. Videc je udaljen 30m od Gorskog wellness centra Bolfenk, u kojem možete naći rekreaciju i opustiti se uz saune, spa centre, bazene, masažom i ledenom jamom.

U gradu Maribor nalazi se jedan od najtraženijih objekata – Hotel Orel, koji se nalazi u istorijskoj zgradi u centru Starog grada.

Dva kilometra od hotela nalazi se termalni centar Fontana koji ima na raspolaganju bazene, saune i raznovrsne masaže. Sobe su opremljene sa TV-om i kablovskim kanalima, mini barovima i besplatnim internetom. Doručak se služi u hotelu, dok se restorani i barovi nalaze u neposrednoj blizini. Tržni centri, kulturna dobra, istorijske znamenitosti nalaze se na par minuta od hotela.

Takođe, u samom centru Maribora, nalazi se nagrađivani hotel sa 5 trouglova, što je najviša kategorija u Sloveniji, Hotel UNI. Sobe poseduju radio, televiziju i besplatan internet. U blizini se nalaze fakulteti i biblioteke, kao i restorani, barovi, kulturna dobra i istorijski spomenici.

Pronađite nas na društvenim mrežama