Home Najave Digital Labin - volite li Istru?

Digital Labin – volite li Istru?

Digital Labin konferencija – “Rudarenje” za novim digitalnim znanjima 

Nakon dvije godine, Digital Labin vraća se rudarenju znanja u Labinu.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

 

 

Ove je godine najavljeno treće izdanje Digital Labin konferencije koja u rujnu u mali rudarski grad na istočnu obalu Istre dovodi svjetska imena. Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, labinske tvrtke Lloyds digital, održat će se 23. i 24. rujna, stoga, save the date!

Dva dana učenja, razmjene iskustava, upijanja najnovijih trendova, stvaranja novih poznanstava i poslovnih veza, dobrog druženja, uživanja, zabave, sunca i mora te gastro poslastica – ukratko, sve to donosi Digital Labin.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Konferencija će se održati na dvije pozornice – Design & UX te Dev & Data, na kojima će globalni stručnjaci sve sudionike potaknuti na kreativno razmišljanje, djelovanje izvan okvira te kreiranje novih kvalitetnih rješenja s ružičastim pogledom na budućnost.

Digital Labin na prvi dan konferencije dovodi neke od najvećih stručnjaka IT industrije, pa će tako Gerard Sans, Google Developer Expert, održati radionicu na temu “Fullstack GraphQL using Vue”

Briljantan tim iz Bornfighta, Iva Planinić i Igor Plac održat će workshop pod imenom “Choose the right design pattern” dok će o temi Go serverless with .NET and Azure Functions.”. pričati Vedran Perković, Voditelj .NET i R&D odjela iz Infinuma.

Iz Leedsa u Labin stiže i Harry Roberts, konzultant performansa za web stranice u CSS Wizardry Ltd., čija radionica nosi naziv “Web Performance Back To Front”.

Drugi dan konferencije okupit će imena iz svjetskih tvrtki kao što su Kiwi, Shopify, Red Collar, Cinnamon, Productive, ali i brojni drugi.

Kotizacije, kao i sve dodatne informacije o lokaciji, smještaju, programu i radionicama, dostupne su na web stranici Digital Labin – neke od radionica već su rasprodane, dok je broj karata za drugi dan konferencije limitiran. 

Nakon profesionalnih radionica i predavanja, očekuju vas networking i nezaboravan afterparty!

Dig-it-all!

Previous articlePula Music Festival

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Digital Labin – volite li Istru?

Digital Labin konferencija – “Rudarenje” za novim digitalnim znanjima  Nakon dvije godine, Digital Labin vraća se rudarenju znanja u Labinu.     Ove je godine najavljeno treće izdanje...

Pula Music Festival

Line UP snova i to sve u Pulskoj Areni! Pula će ovo ljeto ugostiti brojne posjetitelje iz cijelog svijeta koji će zahvaljujući jednim od vodećih...

MGF – najveći glamur u Adria regionu

SPLIT POSTAJE MODNA MEKA SNIMLJENA KAMPANJA ZA PRESTIŽNU NAGRADU NAGRADA MY GLOBAL FASHION AWARDS https://youtu.be/kB7kkvsTdYs   Najveći modni i lifestyle događaj na ovim prostorima, My Global Fashion Awards...

Joberty – Perfect company ne znači perfect match

Šta je Joberty? Joberty je platforma koja okuplja IT zajednicu i čija je misija izgradnja što boljeg IT sveta. Svet u kome IT stručnjaci ne...

Payoneer – vaša propusnica za globalni rast

Univerzalna budućnost za trgovinu Payoneer, zlatni partner Adria Summit-a, je kompanija za finansijske usluge koja omogućava online transfere novca kao i digitalno plaćanje u 200...