HomeAdriaSummitKempinski Savudrija - kongresni turizam na visokom nivou

Kempinski Savudrija – kongresni turizam na visokom nivou

Konferencije na plaži – da, moguće je

Šta mislite o odlasku na poslovni sastanak, konferenciju ili kongres koji se održava u sali sa pogledom na Jadransko more, Portorož, Piran, Alpe? Zvuči kao savršeno okruženje za rad, a Kempinski Hotel Adriatic baš to pruža.

Osim kompleksa sale i restorana u prirodnom poluamfiteatru na obali mora, imate i fantastičnu salu na prvom spratu Golf kluba, kao i naravno konferencijsku salu u okviru samog hotela. Na samom severozapadu Istre, tik uz granicu sa Slovenijom, nalazi se resort okružen maslinjacima i zasadima vinove loze i to na idealnoj poziciji. Autom od Beograda stiže se za oko 6 sati, a još bliže sa nekoliko aerodroma u blizini, u Portorožu, Trstu, Ljubljani, Puli, Trevizu i Veneciji.

Resort raspolaže banketnim dvoranama i sobama za sastanke u hotelu, kao i prestižnim sadržajima konferencijskog centra koji je smešten na privatnoj plaži. Višenamenske sale za poslovna okupljanja mogu da prime više od 300 učesnika, a raspon usluga se lako može prilagoditi potrebama klijenata. Zadatak profesionalnog osoblja je da se posvete planiranju i realizaciji uspešnog poslovnog događaja za sve učesnike.

Igrate li golf?

Sportski duh se neguje i u okviru VIP Networkinga koji postaju sastavni deo svakog kongresa u regionu, a prilike za aktivnosti u Kempinskom ima u izobilju. Staro ribarsko mesto, Savudrija, postalo je sinonim za najveće golf terene Golf Adriatic na Jadranskom primorju. Prvo takmičarsko golf igralište u Istri sa čak 18 rupa predstavlja poseban izazov za sve igrače. Raspoređeni na čak 80 hektara, okruženi istarskim prirodnim blagom, tereni su idealni za sve koji žele da se oprobaju u nečemu novom.

Od vinograda do Alpa

Nakon iscrpnih poslovnih sastanaka, čeka vas pogled iz Kempinskog na netaknutu istarsku prirodu, koju krase krajolici hrvatske, slovenske i italijanske obale, ali i beli vrhovi Alpa. Za one koji žele svoje slobodno vreme da provedu u miru, tu je i privatna plaža hotela sa kristalno čistim morem. Pored toga, prestižni resort raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dječjim klubom, plažom… Bilo da želite da se istrčite na traci nakon brojnih panela, opustite i plivate u bazenu, uživate svim čulima u vrhunskoj hrani ili piću – Kempinski je tu za vas.

Privatne vile za “najzahtevnije“

Ako želite “još više“ i potpunu privatnost u pauzama na meetingu – vile su pravi izbor za vas. Uz istinski komfor i vrhunsku uslugu, vile sa visoko kvalitetnim smeštajem nude i jedinstvene sadržaje. Smeštene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, prostiru se na površini od 600 m2 do više od 1000 m2. Sadrže tri glavne spavaće sobe s luksuznim  kupatilima (uz dva dodatna apartmana u dve vrste vila), veliki dnevni boravak otvorenog plana, kuhinju i još mnogo toga. Vile su pažljivo dizajnirane da čuvaju privatnost gostiju, s izuzetno velikim, privatnim bazenima, prostorom za sunčanje i prostranim dvorištima. I na sve to – pogled ka venecijanskom gradu Piranu i plavom Jadranskom moru.

Kempinski – 125 godina od Evrope do Afrike

Ime Kempinski ponosno nosi rastuća kolekcija istaknutih hotela i odmarališta širom sveta. Kao najstarija evropska hotelska grupacija, osnovana 1897. godine, Kempinski je izgradio svoj ugled na uverenju da su ekskluzivnost i individualnost ključni elementi istinskog luksuza. Iz godine u godinu, sa otvaranjem novih hotela i odmarališta u Evropi, na Bliskom istoku, u Africi i Aziji, raste i broj gostiju koji cene navedene odlike. Kempinski je jedan od osnivača Global Hotel Alliancea – najvećeg svetskog udruženja nezavisnih hotelskih brendova.

 

Od 5. do 8. maja domaćin Adria Summita

Adria Summit – prva konferencija o budućnosti digitalnog tržišta u našem regionu, održaće se u Kempinski Hotelu Adriatic u istarskoj Savudriji. I to ne slučajno. Konferencijski centar na samoj plaži omogućava svim učesnicima da istovremeno slušaju vodeće stručnjake iz e-biznisa, ali i uživaju u nesvakidašnjem ambijentu. Nakon panel diskusija – slede partiji sa pogledom na golf terene, vinograde i Jadransko more – i sve to u krugu Kempinskog.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read