Teodora Bjelica – Svako ko sebe naziva influenserom treba da obrati pažnju kakvu poruku šalje

0

Teodora Bjelica je nova zvezdica Youtube mreže, a na Instagramu je pažnju privukla svojom lepotom i neosporenim stilom. O čemu smo sve ćaskali sa Teodorom, pročitajte u narednim redovima.

Koje mreže koristiš i koliko imaš korisnika?

Najviše koristim Instagram i Youtube, a tu su, više u privatne svrhe Facebook i Snapchat.

Omiljeni postovi?

Lično su mi omiljeni postovi sa dugim caption-ima, gde influencer deli svoju priču pored fotografije koja često nije realan prikaz nečijeg života.

Kako si počela da koristiš mreže?

Mreže sam počela da koristim u srednjoj školi, najpre Facebook, jer je to prosto postalo deo svakodnevnice. Moja generacija za razliku od generacije moje mame, oseća ogroman revolucionarni uticaj društvenih mreža, jer mi odrastamo uz mobilne telefone i internet.

Šta je uticaj za tebe?

Uticaj za mene predstavlja protok pozitivne energije. Pored toga što od influencera mozemo da naučimo mnogo toga praktičnog i korisnog, oni  su tu da daju pravi primer, i pomažu nam da se nosimo sa problemima za koje smo mislili da ih samo mi imamo. Tu su da nas oraspolože, I motivišu.

Odnos sa foloversima?

Moj odnos sa foloverima je ujedno i razlog zašto sam otvorila YouTube kanal. Želela sam da im pružim više i da se povežem sa većim brojem ljudi. Trudim se da uvek odgovorim na komentare, i otvorena sam za njihove sugestije u vezi tema za moj novi video. Za sada nisam imala nikakvo negativno iskustvo, ali ni toga se ne bojim jer je veći broj ljudi koji su puni reči ohrabrenja.

Ko su ti omiljeni likovi na mrežama, u tvom segmentu, a ko u opštem?

Omiljena YouTuberka mi je Dunja Jovanić zbog svoje spontanosti, pozitivne energije i same ličnosti, a omiljena influencerka na Instagramu mi je Imre Cecen i njene duge opise fotografija obožavam da čitam.

Kako se nosiš sa poznatošću?

S obzirom da sam dete poznatih roditelja, oduvek sam bila na radaru javnosti. Dok sam odrastala, tu je bilo više negativnih strana, ali s obzirom da sam i ja izabrala da se bavim javnim poslom, uvidela sam da ima više pozitvnih. Zauvek će to biti ljubav prema medijima. Ali, volim da kažem da dokle god mogu da bacim đubre ili kupujem u Maxiju, a da me niko ne prepozna, sve je okej.

Kako ti se promenio život, pre i posle mreža?

Imala sam divno detinjstvo bez društvenih mreža i to mnogo cenim. One su u moj život usle u pravo vreme (tinejdžersko doba), kada me je mama već naučila šta je dobro, a šta opasno. Iskreno sam u strahu za buduće generacije koje već od druge godine života znaju da koriste mobilne telefone i Ipad, smatram da je najlepše detinjsto igranje u pesku i na travi, kao i povremeno gledanje crtaća i Diznijevih bajki.

Poruka mladima

Drustvene mreze su divna stvar kada se koriste na pravi način, pružaju ogromnu mogućnost za samopromociju i stvaranje brenda od sebe. Znanje nam je preko njih mnogo dostupnije i ostvarivanje novih poznastava, ali sa tim dolazi I velika odgovornost. Svako ko sebe naziva influencerom treba da obrati pažnju kakvu poruku šalje. Da li će svojim videima nekome pomoći, ulepšati dan, naučiti ga nečemu korisnom? Ako je vaš odgovor potvrdan na ova pitanja, onda se otisnite u ove vode i podelite vašu poruku sa svetom. Pod zvezdanim web nebom ima mesta za sve nas, i možda će baš vaša poruka promeniti nečiji život na bolje.

I za kraj, bacite pogled na Teodorin prvi vlog:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here