HomeAdriaSummitD Express - besprekorno od prvog klika do poziva kurira

D Express – besprekorno od prvog klika do poziva kurira

D Express zlatni sponzor Adria Summita 

Kompanija D Express zlatni je sponzor prve Adria Summit konferencije, koja će biti održana od 5. do 8. maja u Savudriji. Tema prvog Adria Summit-a biće upravo eCommerce – trendovi u jednoj od najbrže rastućih industrija, prednosti koje donosi svim njenim činiocima, od svetskih brendova do malih preduzetnika, kao i vizija bliske budućnosti eCommerce-a i prostor za dalji razvoj. 

Brzo. Tačno. Pouzdano.

Online trgovina u Srbiji i regionu u stabilnom je porastu, a poslednje dve godine pandemije su višestruko ubrzale taj proces. U skladu sa time, kurirska služba D Express u svom radu insistira na beskompromisnom kvalitetu usluge, brzini, bezbednosti i praćenju aktuelnih globalnih trendova koje uspešno sprovodi u Srbiji. 

“Možemo sa sigurnošću zaključiti da smo uz saradnju sa različitim partnerima koji se bave online prodajom, uprkos svim preprekama koje je donela pandemija u poslednje dve godine, formirali jezgro industrije sa ozbiljnim potencijalom za dalji rast i razvoj. To je jedna od tema koje ćemo pokriti na Adria Summit konferenciji – naša dužnost je da ta iskustva podelimo sa kolegama i auditorijumom, jer u ovoj industriji nema mesta za bilo kakvu konkurentnost kada je korisničko iskustvo u pitanju. Ono mora ostati besprekorno, od prvog klika na proizvod do poziva kurira”, poručio je zamenik generalne direktorke D Express-a, Nikola Riznić. 

Riznić će učestvovati 6. maja u panelu “Achieving excellence in fulfillment”, koji će se baviti upravo temom dostizanja izuzetnosti u celokupnom korisničkom iskustvu kupovine na daljinu.  

Pored ove i drugih tema, paneli na prvom Adria Summit-u baviće se razvojem poverenja korisnika u eCommerce, obavezama velikih brendova, prednostima za male preduzetnike, ulogama privatnog i nevladinog sektora u razvoju industrije, finansijskim pitanjima, ali i o najčešćim greškama na kojima se “spotiču” eCommerce kompanije i svi činioci ove industrije. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read