HomeNajaveMGF - najveći glamur u Adria regionu

MGF – najveći glamur u Adria regionu

SPLIT POSTAJE MODNA MEKA

SNIMLJENA KAMPANJA ZA PRESTIŽNU NAGRADU NAGRADA MY GLOBAL FASHION AWARDS

 

Najveći modni i lifestyle događaj na ovim prostorima, My Global Fashion Awards nakon dvije godine stanke (Covid pandemije) ponovo donosi dašak glamura u Split.

Dva dana modne bajke sastavljena su od proslave u obliku modnog spektakla koji će se održati 14. lipnja 2022., na kultnoj Matejušci povodom 25 godina samostalnog rada Ivice Skoke te velikog MGF Showa Optike Ande X Philipp Plein što je ujedno i prva takva revija Philippa Plein-a na ovim prostorima.Reviju će nositi 15 poznatih influencera (Josip Grabovac, Renata Lovrinčević, Sarah Ćerkez, Petra Čolak, Ivana Jeločnik, Lucijano Plazibat i drugi ).

Dodjela modnih priznanja održat će se 15. lipnja 2022. na platou kultnog mjesta HVK Gusar gdje će se ove godine dodijeliti direktne nagrade u 15 kategorija.
Svi prisutni uzvanici će uživati u cateringu restorana Gusar a okupljene će zabavljati grupa Sans.

U oskarovskom stilu uzvanike će na crvenom tepihu dočekivati naš poznati glumac i komičar Davor Lovinić, a voditeljsku palicu će preuzeti Ida Prester.
Ovogodišnja kampanja snimljena je u Splitu čije je zaštitno lice poznati svjetski model Sarah Ćerkez rodom iz Sarajeva.
Dobitnica ovogodišnje nagrade za životno djelo, Matija Vuica je upravo svojim kreacijama upotpunila snimanje kampanje za ovogodišnji MGF.
Opće je poznato da su upravo Matijine haljine obišle svaku veću modnu meku u svijetu, a u njima su uživale svjetski poznate dame.
Frizuru je radio poznati splitski frizer Ivica Šuljak iz salona HairBook koji je ujedno i službeni frizer dodjele nagrada, a službeni vizažist je Violeta Kekezović .
Za fotografije je zaslužan fotograf Ivan Gudić, a video su napravili Duje Marin i Josip Gusić.
Dobitnike je birao već stalni stručni žiri u sastavu Nenad Korkut, Neda Makjanić – Kunić, Nenad Radujević ( SRB ), Zvona Vučković i Sašo Radović ( SLO ).

Detaljne informacije čuvaju se kao tajna no jedno je sigurno poznatih lica neće nedostajati.
Organizatorica Gianna Apostolski najavljuje spektakularne dvije večeri gdje će grad Split ponovo postati Hollywood te se zahvaljuje spozorima ove manifestacije TZ grada Splita, TZ Splitsko -Dalmatinske županije, županiji Splitsko – Dalmatinske i ostalim pokroviteljima kao što su Optika Anda, Prahir fine jewellery, Nobel water system, Pernod Ricard, hotel Vestibul, heritage hotel Santa Lucija, poliklinika Makeover, ŠRC Lubin, HVK Gusar i drugi .

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read