HomeAdriaSummitJoberty - Perfect company ne znači perfect match

Joberty – Perfect company ne znači perfect match

Šta je Joberty?

Joberty je platforma koja okuplja IT zajednicu i čija je misija izgradnja što boljeg IT sveta. Svet u kome IT stručnjaci ne traže savršenu kompaniju, a kompanije savršenog kandidata, već gde i jedni i drugi teže savršenom spoju. Svet koji se zasniva na činjenicama, znanju i transparentnosti. Svet gde svaka nula ima svoje mesto, a svaka jedinica svoj savršeni spoj. Ono kako bi IT svet trebalo da je. Naš je posao da ga takvim učinimo.

Developeri i IT kompanije, iz regiona Jugoistočne Evrope, traže povećanje transparentnosti. Traže zajednicu u kojoj mogu da razmenjuju mišljenja i ideje kroz direktnu komunikaciju. Mesto gde mogu da istražuju, ali i mesto svih dostupnih poslova i relevantnih informacija o poslodavcima. Platforma koja adresira potrebe obe strane, koja IT stručnjacima pomaže da donesu bolje karijerne odluke, a kompanijama da pronadju kandidate sa kojima se najbolje poklapaju.

It’s our job to do IT

Joberty ekipa je od prvog dana prepoznala osnovne probleme koji postoje i u tako razvijenoj industriji kao što je IT, naglašava Đorđe Vukotić, Chief Sales & Operations Officer i dodaje da su to manjak transparentnosti, informacija o kompanijama, kao i ograničen prostor gde se poslodavci mogu predstaviti objektivno i raditi na privlačenju optimalnih talenata.

Posao svih nas je da kreiramo što transparentniju IT zajednicu, u kojoj će pojedini pronalaziti “perfect match” u odnosu na svoje potrebe, a isto tako gde će poslodavci moći što direktnije da se fokusiraju na segmente koji su njima prioritet i takve talente da privlače. Perfect company ne znači i perfect match za svakog pojedinca i kada rešimo svi zajedno taj rebus, imaćemo i zadovoljnije zaposlene i kompanije koje lakše zadržavaju svoje ljude i brinu o stvarima koje su im zaista bitne. It’ our job to do IT! – zaključuje Vukotić.

 

Upravo ovo je razlog zašto Joberty raste. Nakon uspešnog lansiranja u Srbiji i Hrvatskoj, nastavljamo da se širimo Jugoistočnom Evropom, sa ambicijom prerastanja u vodeću platformu zajednice developera, na globalnom nivou.

Perfect company ne znači perfect match je ujedno i tema našeg predstavljanja na Adria Summitu i ono šta želimo da istaknemo.  Đorđe Vukotić

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read