HomeAdriaSummitOtkrijte svet fintech-a sa Dr Dragom Inđićem na Adria Summit-u

Otkrijte svet fintech-a sa Dr Dragom Inđićem na Adria Summit-u

Adria Summit “Budućnost digitalne trgovine”, koji se odžava od 3. do 7. maja u Hrvatskoj i Sloveniji, koncipiran je kao platforma koja povezuje poslovne lidere i eksperte regiona iz različitih industrijskih vertikala, i ima za cilj razmenu znanja, pozitivnih i negativnih iskustava koja donosi ubrzani tehnološki razvoj. 

Uz uobičajene panel diskusije, program će činiti i specijalizovane interaktivne prezentacije, radionice i sesije, uz dodatne formalne i neformalne forme diskusije. Uz to, organizovan je i poseban masterclass o fintech industriji, pripremljen prema jednom od prvih akreditovanih akademskih programa u ovoj oblasti u UK.

Masterclass by dr Drago Inđić je sažeta verzija Fintech modula na nivou celog semestra, gde svaka oblast obuhvata desetak originalnih slajdova korišćenih u nastavi za preko 150 studenata master i MBA studija u toku tekuće akademske godine. Rasprava o Fintech slučajevima i temama izabranim od strane učesnika može se nastaviti onlajn nakon događaja. 

Više o tome šta vas sve čeka na ovom jedinstvenom masterclass-u pogledajte u videu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adria Summit (@adria_summit)


Masterclass držaće dr Drago Inđić, investicioni stručnjak koji trenutno predaje Fintech na nekoliko vodećih britanskih univerziteta (UCL, Queen Mary University i Warwick Business School). Nakon dugogodišnje karijere u industriji hedž fondova, Drago je postao serijski suosnivač i savetnik tehnoloških firmi širom Evrope.

Za ovaj masterclass možete se prijaviti ovde, a opširnije o Adria Sammitu pročitajte na adriasummit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read