Home Najave Kvalitetna konferencija o eCommercu u Zagrebu

Kvalitetna konferencija o eCommercu u Zagrebu

eCommmerce Hrvatska je udruženje Internet trgovaca u Hrvatskoj, organizuju svake godine kvalitetnu konferenciju:

„Prema istraživanju koje je provela Udruga eCommerce Hrvatska, 36 % Hrvata kupuje online barem jednom mjesečno, dok svaki peti građanin Hrvatske kupuje na internetu nekoliko puta tjedno.

 

Povodom promocije CRO Commerce 2020 konferencije, koja se održava 12.3. u Kongresnom centru, Forum Zagreb u Green Goldu, Udruga je provela istraživanje nad 1959 online kupaca, čiji će rezultati biti prezentirani na samoj konferenciji.

 

CRO Commerce 2020 je druga konferencija u organizaciji trgovaca, što znači da će većina predavača i panelista biti upravo ljudi koji se bave trgovinom odnosno vlasnici i voditelji webshopova.

 

Ključna riječ konferencije je povjerenje

Izgleda li vaš webshop profesionalno? Koristite li SSL tehnologiju za sigurnost podataka? Jeste li certificirali svoj webshop? Imate li jasno navedeno informacije o dostavi i povratu? Omogućujete li recenzije kupaca?

 

Na CRO Commerce 2020 konferenciji imate priliku saznati zašto je sve navedeno bitno, a moći ćete poslušati i savjete za povećanje povjerenja od osnivača prvog globalnog trustmarka, Jorija Abrahama.

Cjelodnevni program na dvije pozornice

 

Konferenciju će otvoriti predsjednik udruge, Marcel Majsan, prezentiranjem rezultata istraživanja koje je Udruga provela nad 1959 online kupaca. Ovi rezultati će otkriti kakvo je stvarno stanje ecommercea u hrvatskoj – koliko često kupuju hrvatski online kupci, što najčešće kupuju, što ih najviše motivira na kupovinu i slično. Odmah nakon toga slijedi panel rasprava s poznatim hrvatskim online kupcima, koji će nam otkriti što ih najviše frustrira na domaćim webshopovima.

 

Keynote speaker konferencije je Jorij Abraham, koji je jedan od najpoznatijih ecommerce govornika na svijetu. Jorij će u prvom dijelu pričati o budućnosti trgovine, a kasnije će sudjelovati na panelu o povjerenju na internetu, zajedno sa stručnjakomza neuromarketing Daliborom Šumigom i predstavnikom USAD organizacije Aleksandrom Zarićem, koji će podijeliti iskustva o rezultatima istraživanja online kupovine u Srbiji.

 

Na konferenciji će predavati i Damjan Geber iz Brigade, koji će trgovcima otkriti važnost dobrog korisničkog iskustva i u offline poslovnicama, te demonstrirati kako povećati angažman offline posjetitelja na internetu.

 

Paralelno s ovim temama, pričat će se i o novim trendovima u plaćanju i novim zakonima koji se tiču trgovine, a održavat će se i radionice na temu analitike, Google oglašavanja, optimizacije za tražilice, optimizacije konverzija,kreiranja videa i psihologije prodaje.

 

Na kraju konferencije pozornicu preuzimaju stručnjaci koji su ocjenjivali webshopove članova Udruge, a koji će podijeliti eCommAwards nagrade za najbolje među njima, te otkriti u čemu većina njih griješi.

 

Udruga eCommerce Hrvatska inače okuplja preko 300 webshopova, a svaki mjesec organiziraju besplatna predavanja odnosno Meetupove za svoje članove.

Ulaznice za konferenciju možete kupiti po samo 750 kn do 12.2.2020., nakon čega cijena raste na 1.500 kn. Više informacija i kompletni program konferencije možete pronaći na webu konferencije.

 

 

LINK 1:https://cro.commerce.hr

LINK 2: https://ecommerce.hr/jorij-abraham-sve-je-u-povjerenju/

 

LINK 3: https://www.entrio.hr/event/cro-commerce-2020-7088

 

Službena stranica konferencije:

cro.commerce.hr

 

Organizator konferencije:

eCommerce Hrvatska

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Meeting-venue.com launch servisa u doba corone, hrabrost?

Meeting-venue.com je servis za bukiranje sala za sastanke, konferencije i najraznovrsnija okupljanja i launch u sred najjačeg talasa corone. Booking je izuzetno jednostavan, postavite kriterijume...

7 zemalja sa posebnom vizom za digitalne nomade (i frilensere)!

Neke zemlje su prepoznale potrebu za uvođenjem takozvanih "viza za digitalne nomade", "radnim vizama na daljinu" ili "vizama za frilensere", posebno da bi privukle...

FOKUS konferencija 2020

FOCUS konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama  koja će se održati 25. i 26.11.2020.  od 09:30 do 13:00 sati.   Ovogodišnje 6. izdanje...

Sounder uvodi novine na podcast tržištu

U septembru prošle godine pokrenuta je srpsko-američka platforma za upravljanje podkastima - Sounder, koja podkasterima pomaže pri hostingu, transkripciji, distribuciji, monetizaciji i merenju, a...

Impact Hub: Podcast o podcastu Aperitivo

Impact Hub Belgrade, podcast Aperitivo fotografija Andrej Nihil - Impact Hubb Podcast je sve popularniji Internet format i sve više osvaja i region. Imapct Hub Beograd...